Kidster.dk Uncategorized Ting til hundehvalpen: De 3 allervigtigste

Ting til hundehvalpen: De 3 allervigtigste

Har du netop sagt ja til børnenes ønske om en hundehvalp? Inden den lille nye og supersøde hundehvalp træder ind i hjemmets rammer, skal du huske at købe alt det rette udstyr. Listen behøver ikke at være ganske lang, men du skal alligevel regne med at komme af med et godt beløb, så din hund kan få et trygt, sjovt og rart liv derhjemme. Læs med herunder, og få styr på, hvilke tre ting du absolut skal have fat på, inden hvalpen melder sin ankomst.

Et godt halsbånd

Denne ting har du måske allerede været på udkig efter, og dette er der god grund til, da halsbåndet er yderst vigtigt. Hundehvalpen er endnu ikke opdraget, hvilket betyder, at de lange gåture inden snor ikke kan begynde med det samme. Halsbåndet spiller desuden en stor rolle for kæledyrets velbefindende, så derfor gælder det om at finde et behageligt et af slagsen. På hundehalsbåndet skal det nødvendige navne- og kontaktskilt desuden hænge, hvis hvalpen en dag vælger at gå på eventyr uden dig. På Dyrelageret.dk finder du et bredt udvalg af halsbånd i en god kvalitet. 

Hundesnor

Efter at have købt halsbåndet skal du selvfølgelig også have en god hundesnor. I denne forbindelse findes der forskellige typer af snor, blandt andet den almindelige førerline, dressurliner samt flexi-liner. Førerlinen består af en fast og afgrænset snorlængde, et håndtag og en kabin. Dressurlineren har i mellemtiden en lang line, der ligger dobbelt. Her er der mulighed for at justere længden. Flexi-lineren er desuden rigtig smart, idet den er udstyret med et bremsesystem, en stopknap, et soft grip håndtag samt en karabinhage. Modellerne fås med helt op til 8 meters line.   

Behagelig og praktisk hundeseng/hundekurv

Hundesengen/hundekurven er endnu en ting, der bestemt er værd at skrive på huskelisten. Sengen er nemlig rigtig vigtig i forhold til hvalpens ve og vel, og så slipper du for at have masser af hundehår oppe i sengen – hvis du altså køber en behagelig hundekurv. 

Du kan finde hundesenge i både plastik, stof og kunststof. Angående sengene i plastik er disse dejligt nemme at rengøre, og så er prisen heller ikke skræmmende. Denne seng er praktik til hundehvalpe, idet disse har det med at bide i alting i starten. For at gøre sengen så behagelig som mulig, kan du lægge en bunke bløde tæpper og puder i kurven. Ønsker du på den anden side en hundeseng i stof, findes der også masser af disse på markedet. Hundesengen i stof er superbløde og dermed en seng, som hunden formentlig har lyst til at sove længere i end plastiksengene. Derudover er hundesenge i kunststof nemme at rengøre, så sengen forbliver ren.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Post